Сенсаційна українська рэперша Alyona Alyona після іронічного фіта з Kyivstoner повернулася в медіа-простір з новим треком і відео "Пам'ятаю". Це відверта і щира історія життя самої співачки.

У новій роботі alyona alyona транслює давню істину: щоб зрозуміти людину повноцінно, необхідно пропустити крізь себе його почуття і переживання — без проекції власного життя і емоцій.

"Для більшості людей я стала відомою за один день. Але насправді я пройшла великий шлях. Довжиною в життя... Все, що я переживала, бачила, відчувала — відображається у багатьох моїх треках. В цьому є якась сповідь. Тому що я не ідеальна, і щоб бути тим, ким я є зараз, мені довелося пройти крізь злети і падіння. Я не пишаюся всім, що робила в житті. Але я і не гребую цього. І якби мені запропонували вибрати іншу дорогу, я б вибрала свою ще раз. Тому що "свій шлях я не віддам ніколи і нікому", — розповідає alyona alyona.

Режисером відео виступив Анатолій Сачівко. Він показав меседж треку через широкий спектр дитячих історій.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ідея народилася ще шість років тому, коли я вивчав посттравматичний синдром", - розповів він.

Зйомки відео тривали два дні, цікаво, що для всіх героїв кліпу це був перший подібний досвід, хоча в кадрі вони і виглядають абсолютно природно і органічно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona проміняла соцмережі на туалетний папір, Instagram ридає зі сміху.

Як повідомляв Знай. ua, Alyona Alyona ніжно облизала Емінема замість мороженки.

Також Знай. ua писав, що Alyona Alyona перетворилася в "нестандартну" Барбі в сексуальному міні-платтячко.