Творча студія "Квартал 95" поділилася з шанувальниками креативною ідеєю нового формату концерту, яку так і не вдалося здійснити через несприятливі погодні умови.

Пост про це з'явився на офіційній сторінці "Квартал 95" в Instagram.

Так, актори студії закликали користувачів соцмережі не залишатися байдужими і долучитися до збору коштів на допомогу українським медикам, які зараз борються з пандемією в країні.

"Друзі, відкриємо вам таємницю. Щоб підтримати продовження благодійного марафону "Ти не один" та збільшити суму збору, був розроблений новий формат зйомки концерту "Вечірнього Кварталу" просто неба, що дозволив би зібрати глядачів, дотримуючись усіх вимог карантину. За ідеєю, глядацький зал мав перетворитися на кінодром, а глядачі – дивилися б концерт зі своїх автівок, з кожного автомобіля мав би здійснитися благодійний внесок на рахунок УББ.

Але, попри те, що через погодні умови зйомки концерту відбулися 29 травня без глядачів в палаці "Україна", ми все ж таки здійснили замислене. Студія "Квартал 95" зробила свій внесок на допомогу медикам та перерахувала 500 000 гривень. Долучайтеся й ви! Кожен може зробити благочинний внесок на будь-яку суму і захистити наших медиків на сайті @ubb_charity" - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірки "Кварталу 95" представили українцям свої вишиванки і нарвалися на критику – "Більше немає чим пишатися".

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережу злили фрагмент нового концерту "Вечірнього кварталу", зйомки якого напередодні пройшли в порожньому залі і з вимогами карантинних норм.

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач показав, чим займався на карантині.