Відома російська співачка Наталя Чистякова-Іонова, яку багато хто знає під сценічним ім'ям "Глюкоза", порадувала своїх шанувальників вельми цікавим знімком. Так, співачка наважилася показати обличчя без макіяжу, "чесне" фото, навіть без фільтрів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації співачки в мережі Instagram.

На фотографії 33-річна співачка вирішила показати шанувальникам чисте обличчя без макіяжу. Судячи з усього, зірка сфотографувала себе після банних процедур. На фотографії у співачки палаюче обличчя, а навколо голови обгорнутий махровий рушник.

Глюкоза, скріншот: Instagram
Глюкоза, скріншот: Instagram

"Політ не уві сні, а наяву", — підписала нове фото співачка.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

А ось у коментарях до публікації користувачі мережі залишили велику кількість різних компліментів, захопившись красою багатодітної матері: "Гаряча дівчинка", "Яка краса!", "Гармата", "Це так мило".

Варто нагадати нашим читачам, що в ще в лютому відома балерина Анастасія Волочкова похвалилася дуже відвертими фото з коханої лазні, ледь прикривши оголене тіло новим букетом. У кадрі Анастасія Волочкова позує повністю голою, сидячи на полиці в парильні. Для ефектності картинки "леді-шпагат" взяла в руки улюблені квіти - білі троянди, але складно не помітити, що в порівнянні з попередніми флористичними композиціями, цей букет виглядає скудненько і бідненько.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська зірка Playboy Даша Астаф'єва заінтригувала кільцем на безіменному пальці.

Як повідомляв Знай.uа Каменських зізналася, як заробила дві золоті статуетки, не виходячи з будинку.

Знай.uа писав, Ольга Сумська чуттєво звернулася до популярної в Росії актрисі – "Моя радість, моє щастя".