У мережі з'явилося дуже зворушливе відео, на якому можна побачити і почути, як зовсім юний українець Віталій Білоножко співає зворушливу пісню. У зв'язку з останніми подіями в країні та світі користувачі мережі дуже тепло зустріли дане виконання.

Про це стало відомо завдяки новій публікації спільнотою "InfoFakt Україна" у мережі Facebook.

Це неможливо слухати без сліз😥😥😥

Це неможливо слухати без сліз😥😥😥 Дуже сильно!

Geplaatst door InfoFakt Україна op Zondag 31 mei 2020

"Це неможливо слухати без сліз", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Пісню "Я ненавиджу війну" заспівав Віталій Білоножко (молодший). Відомо, що автором тексту композиції є Степан Галябарда, а композитор - Олександр Злотник.

Варто нагадати нашим читачам, що відомий український колектив "Лісапєтний батальйон" навіть після невеликої карантинної паузи продовжує радувати своїх прихильників новими композиціями. Бадьорості духу цих жінок можна позаздрити, кожна нота, кожне слово сповнені позитивом. На цей раз колектив порадував фанатів піснею "Кума" і додав до музики рідкісні кадри, на яких можна побачити всіх учасників під час подорожей і гастролей по країні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "свіжа кров" українського шоу-бізу GRLS X Naile підняли дух українців на карантині.

Як повідомляв Знай.uа перед фіналом "пацанок" влаштували на роботу – які професії освоюють вихованки "Школи леді".

Знай.uа писав, донька Началової вперше заспівала і зворушила всіх до сліз: "Так схожа на маму".