Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників - виявляється, красуня стане мамою удруге. Артистка виставила трепетний жіночний кадр, на якому позувала з помітно кругленьким животиком. Варто відзначити, що Ілона та Іван також виховують маленьку доньку Валерію.

Дорогі мої підписники нарешті я вирішила поділитися з вами своєю головною новиною 2020р -Я чекаю на малюка🙏🥰💃🏽 Відчуваю себе чудово, як бачите,карантин виявився для мене дуже плідним і результативним🤪🤗 Ви часто задавали питання куди я пропала і чому ні танців у стрічці,ось тепер все стало на свої місця і тепер я буду частіше з'являтися в мережі,також ділитися з вами новинами про те,як я продовжую тренуватися і танцювати,як харчуюся,як відчуваю себе! Так що,якщо серед моїх друзів є матусі або майбутні матусі,думаю вам буде дуже корисна моя інформація!

Фолловери почали вітати знаменитість, не пройшли повз і зіркові подруги: Катерина Кухар, Олександра Кучеренко, Сніжана Бабкіна, Марта Адамчук та інші.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.