Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила селфі, позуючи з їх красунею-донькою Веселиною, яка перейшла в 4-й клас. Так, мама і дівчинка вразили схожістю, адже навіть зробили однакові стильні зачіски-каре. Варто відзначити, що крім Веселини Сергій та Сніжана виховують ще двох дітей: старшого сина Артура і 11-місячного Єлисея.

Яка Доця, така і Мама!🌻🌻 лаконічно підписала кадр Бабкіна

Фолловери залишились в захваті, засипаючи дівчат компліментами: "Гарні дівчатка, і матуся, і донечка!!!🌞👏💐❤️❤️", "Ви класні!!! Чудові!!!!❤❤❤", "Доці пощастило з мамою! А мамі з доцею ☺️💛", "А знаєте, Сніжана, Ви чудово виглядаєте, а на цьому фото і з тим кольором волосся (тими кольорами ;) ), що зараз --- взагалі БОМБА ✌️😇😊💗🌞 Так Тримати)))", "Красуні 🤩💐", "А як інакше?) Мама і Доця на одній хвилі))😉".

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто відзначити, що в честь Дня дітей 1 червня Сергій Бабкін також виставив трепетне фото з малюком Єлисеєм, обличчя якого родина поки приховує від громадськості. Артист зазначив, що саме діти є головними вчителями для дорослих.

Наші найголовніші вчителі не в школі і не в інституті. Вони прилітають до нас одного разу, змінюючи нас і світ навколо. Та дарують нам Любов справжню, первозданну! Ми - дорослі, потрібні для того, щоб діти жили в безпеці. Ми тут, щоб стати світлим спогадом наших дітей💫

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.