Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого.

Так, артистка трепетно привітала українців зі Всесвітнім днем дітей 1 червня, виставивши кумедний архівний кадр з дитинства і показавши, як виглядала до популярності. Красуня позувала на кольоровому фото в черввоному платтячку і з білим бантом на голові, тримаючи в руках гумовий м'ячик. Примітно, що натуральний колір волосся Королеви Ночі - каштановий, а ось над епатажними образами малеча експерементує з ранніх років, "підрівнявши" чубчик самостійно.

Ну шо виросло , те виросло😪😌😂з днем захисту дітей!))) Чубок стригла сама😂 пожартувала Полякова

Фолловери не пройшли повз: "Здається, у всіх дітей 90х було таке фото😂😂😂 КРАСИВЕ 😍😍😍❤️❤️", "Мені здається всі в дитинстві себе стригли 😂", "@polyakovamusic Взагалі не змінилася!😉", "👍👍👍😍Сонечко! А виросла сонячна жіночка! 🌹", "Клас😍😍😍 тоді був бантик, а зараз корона👸👍😉🔥", "Ах, які ямочки на щічках😍🔥".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.