Олександра Кучеренко – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком. У соцмережі Саша показала миле фото в незвичайному образі, а в підписі до кадру розповіла, куди прийшла.

Як видно, перед камерою Кучеренко з'явилася, стоячи у величезній картини в Національний художній музей України. Для фотосесії модель одягла розкішне біле плаття, яке ну вже дуже нагадує весільну. Свій образ Саша доповнила витонченої білим капелюшком. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона захоплено дивиться кудись убік. У підписі до кадру Олександра написала: "Коли перший раз приходиш в музей після карантину". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.