Популярый українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася шикарним архівним фото, зізнавшись, що за час карантину через коронавірус COVID-19 у неї закінчилися знімки. Так, артистка позувала в образі гарячої мексиканки, примірявши відверте вбрання з глибоким декольте і доповнивши лук макіяжем з яскраво-червоною помадою, а також золотими аксесуарами.

Вибачте, у мене закінчилися фотки на фоні мікрохвильовки 🐒 пожартувала Плакидюк

Фолловери не пройшли повз: "Дуже класна фотографія , ви молодець😍😍🖤", "Красуня😍", "Як завжди красуня 😍", "Аааааааааааааа😍😍😍", "Воууу🔥", "зірка 🔥💋", "Справжня киця мациця 🔥", "Шикарна🔥🔥🔥", "Краща 😻🔥", "Аа, як красиво, як естетично, я просто не можу💞".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що "фотки у мікрохвильовки", які Соня мала на увазі - це її селфі, зроблені на стильній кухні зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.