Ведуча "Аферистів в сітях" (Новий канал) розповіла про найбільш зухвале шахрайство нового сезону. Христина розповіла, що нові випуски стануть найбезпрецедентними за весь проект.

"У випусках багато відкриттів навіть для нас, а ми на аферах вже не одну собаку з'їли, – з посмішкою розповідає ведуча. – Шахраї дивували нас по-різному: від сміху і істеричної гикавки всієї групи до повного шоку і ступору".

Щоб вивести на чисту воду одного афериста, Олені-Крістіні Лебідь довелося вдатися до радикальних методів.

"Доля однієї з афер нового сезону буквально висіла на волосині. Її вважали дуже зухвалою, – інтригує ведуча "Аферистів в сітях" – проекту, який не один рік випускає Новий канал. – Адже мені вперше довелося показати на камеру голі груди!"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Команда погодилася вирізати найбільш відверті моменти, тому що дуже хотіла показати в ефірі схему шахрайства, якою зараз користуються багато аферистів.

"Ця афера масово гуляє в інтернеті, і дівчата ведуться на неї повально, – каже Олена-Крістіна Лебідь. – Їх чіпляють на "безкоштовно" і "голлівудське тіло мрії"! А вони отримують зовсім не те, про що мріяли, і зовсім не безкоштовно!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Розенка станцювала з пакетом на голові у новому шоу.

Як повідомляв Знай. ua, подружка нареченої Розенка полізла між ніг екс-міністру і показала сіднички.

Також Знай. ua писав, що наречена Розенка нарешті здійснила мрію українців.