Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала жаркий кадр з нової еротичної фотосесії, на якому з'явилася в неймовірно спокусливій образі.

Як видно, для фотосесії Даша наділу сексапільний корсет, декорована білими намистинами, який підкреслив ідеальну фігуру і запаморочливе декольте, також на ній чорні колготки-сіточка, а на руках оригінальні шкіряні рукавички. Біляве волосся співачки розпущені і красиво укладені, а на її обличчі яскравий макіяж з червоною помадою на губах, вона стоїть в еротичній позі і дивиться в камеру. У підписі до фото Астаф'єва написала: "Ready. By @moi_sofism". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипаючи її компліментами в коментарях до фото, не які порівнюють Дашу з Леді Гагою і Мерилін Монро.

Коментарі під постом Астаф'євої
Коментарі під постом Астаф'євої

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.