Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив трепетне архівне фото з культовим українським танцюристом і хореографом, 90-річним Григорієм Миколайовичем Чапкісом, ніжно назвавши його "Маестро". Так, артист відзначив, що Чапкіс виглядає набагато молодше своїх років.

Тут я виглядаю молодше, ніж Маестро, але років на шість. @gregory_chapkis 💚🤗 ⠀ @tanci1plus1 пожартував Яма

Фолловери залишилися в захваті: "Бажаю Вам,Влад від душі бути у відмінній формі! Маестро тому служить прикладом!!!", "Як рідні😃", "Круто є що згадати красунчики!!!", "💚🌸Ви молодці -дякую за творчість ;- з Любов'ю і повагою! 💖💚🌸", "Красені, дуже приємно вас бачити", "Дуже круто;)😎🙌".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.