Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому розповіла про мотивацію і, мабуть, головний секрет стрункості - ним виявилося терпіння. Так, артистка відзначила, що бажання змінитися в кращу сторону - завжди важка праця, будь це вивчення мов, навчання, відносини, підйом по кар'єрних сходах. Результат ніколи не приходить одразу, його потрібно добиватися.

T-терпіння! І що вже говорити про вивчення мов, навчання, відносини, підйом по кар'єрних сходах) скрізь потрібно терпіння і в процесі побудови тіла не менше. «Я 2 дні ( або 5-10-14) правильно харчувалася і навіть 1 раз потренувалася 20 хвилин , а результату немає - ДО БІСА ВСЕ! Не виходить!» знайомо? Нііі...так це не працює! Точніше працює, якщо голодування і результат потрібен на 2 дні і потім зверху набір, а от якщо потрібно показати клас і на місяць, пів року, рік затриматися, то це робота і зміна своїх роками набутих щоденних звичок! А це ох не просто. З моменту як ти щось з'їла, тільки через 72 години це упакуется в тебе......з моменту як правильно поїла, посувалася, була активною - теж має пройти час , щоб це помітити. І ясна річ, якщо це -2 кг на 56 кг, то помітно. А якщо -1 кг на 76 кг, то і не дуже-то! І ось тут виходить ТЕРПІННЯ! Просто роби! Будь зараз максимально спокійною і впевненою! Праця все зможе подолати! І не треба істерити і кидатися! Якщо робити, то робити! результату не може не бути! Факт! Перевірено! Терпіння і все буде!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливому платті показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також Знай.uа" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.