Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала новий знімок з автомобіля, на якому з'явилася в стильному образі.

Як видно, Алла фотографує себе сама, вона сидить у своїй машині і гарно позує на камеру. На ній легка світла кофточка та штани, волосся красуні розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона серйозно дивиться в камеру. У підписі до світлини Добкіна розповіла, що повернулася в рідне місто Харків. "Я в Харкові другий тиждень. І можу сказати, що я якось вже навіть звикла до цього спокійного способу життя. У будь-яку точку можна доїхати за 15-20 хвилин, у Києві це мінімум 30-50. Багато цікавих закладів, красиві і чисті вулиці, парки. Кайф просто. Хто у мене тут з Харкова?", - написала вона. Фолловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію красуні, засипає компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.