Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка гурту Nikitа Анастасія Кумейко (Dj NANA) часто радує шанувальників у Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соцмережі відео з оздоровчого центру.

На кадрах Анастасія позує в лосинах і білій майці. Дівчині спочатку зробили масаж, а після цього вона робила вправи на тренажері. Ролик вийшов мотивуючим і максимально гарячим.

"Друзі мої, не тягніть до останнього, якщо раптом відчуваєте, що зі спиною щось не так.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дорогий мій Валерій Віталійович! Пише вам Нана, вибачте за почерк, я сиджу в шпагаті, моя спина не болить, а коліна мовчать. Спасибі вам, від нас усіх))

Ось абсолютно не важливо, займаєтеся ви спортом професійно, любите потанцювати під гарну музику або бережете себе, не встаючи з дивана – ніколи не рано подумати про здоров'я!" - написала співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відома модель роздягнула Астаф'єву, голі сідниці екссолістки Nikita побачили всі.

Як повідомляв портал Знай.uа, гаряча екссолістка Nikita оголила груди і підтвердила звання секс-символу України.

Також портал Знай.uа писав, Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі та процитувала свого колишнього.