Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила смішне відео з TikTok, на якому приміряла образ грайливої кішечки.

"Думаю, кожен з нас повинен завжди зберігати в собі частинку дитини🤪 милу, добру, смішну і дуркувату 😊😊😊 особливо кожна творча людина:) ви згодні?) або пора дорослішати і натягувати на себе сУрйозний образ?))" - поцікавилася Гросу у шанувальників.

"Стати серйозним завжди встигнеш. А краще і зовсім не ставати", "Милий образ😍", "Красива дуже😍Мій мотиватор ❤️", "Згодні❤️Класне і веселе відео, дарує настрій. Я на нього підсіла 🔥", - зазначили підписники в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що Аліна Гросу загралася з другом Романом Полянським та геть забула про свого чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа, Аліна Гросу показала, як виглядала в дитинстві, грайливі кучері пам'ятають тисячі українців.

Також портал Знай.иа писав, що Аліна Гросу на самоізоляції замяукала від нудьги – "Я не з'їхала з глузду".