Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитості вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, фолловери як і раніше сперечаються що це - метод для залучення уваги до проекту "Голос" чи щирі почуття.

Так, артисти все частіше виступають дуетом, а у фіналі шоу виконали пісню "Помнишь", яка відразу стала хітом і всього за 4 дні набрала майже 3 млн. рекордних переглядів на YouTube. А всього за пару місяців цифра переглядів встигла перевалити за 8 мільйонів, що стало справжнім приводом для гордості багатьох фанатів.

Найніжніший дует зібрав вже понад 8 000 000 переглядів на #YouTube ❤💣 Вибух сказано на офіційній фан-сторінці Кароль

Фолловери почали сперечатися, чи існує роман: "Так тільки сумно, що на етапі співпраці це все і закінчилося. Гарна піар-історія, яку вирішили не доводити до логічного кінця у вигляді зйомок чарівного кліпу. Здається, їм це настільки набридло, що навіть на кліп не посягнули. Шкода", "Закохали в себе мільйони людей ,і що тепер нам робити ❤️❤️❤️", "Як же ми скучили за ними😍Давно вже не бачили😭", "Чіткий піар хід. Дійсно красива історія... Коли в упряжці стільки геніїв, інакше і бути не може 👏 Балан красень звичайно🔥", "Наші немислимі 😍😍😍".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.