Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав селфі з барбершопу, куди вирушив підстригти волосся вперше за довгий час. Так, артист вирішив вдатися до всіх знайомих йому правилах безпеки, надівши одноразові рукавички, захисну маску і навіть бахіли. Увагу шанувальників відразу ж привернуло "гламурне" взуття Максима - масивні кольорові кросівки з шипами. Користувачі соцмережі навіть припустили, що це - подарунок від друга сім'ї, любителя епатажу, Філіпа Кіркорова.

Варто відзначити, що Пугачова, Гаклин і їх діти Гаррі і Ліза дуже відповідально підійшли до самоізоляції через коронавірус COVID-19. Сім'я не покидала свій замок в селі Грязь протягом декількох місяців і не запрошувала гостей, проте чудово проводила час навіть на карантині.

💇🏻‍♂️ Ну... лаконічно підписав Галкін

Фолловери не пройшли повз: "Не зітхнути, не пукнути 🤣👍", "Щасливчик)👍🏻", "Шо на ногах ?))))", "Який у тебе розмір взуття?", "Чіткий хлопець👍 Удачі, Максим😃", "Взуття у Вас, Максим.... Помітне 😂🔥✨", "Капці вогонь", "А мені подобалося ваше волосся , дуже ефектно 🔥", "найбажаніша стрижка))))", "Я б теж підстриглася😂", "Тепер будете ще Краще👏", "Довгоочікувана стрижка 😊".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.