Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька яскравих кадрів, відповідаючи на найбільш цікаві запитання від шанувальників. Так, артистка відверто розповіла про пластичні операції, стиль, те, що її дратує, домагання в мережі і гармонію з собою.

Красуня зізналася, що ніколи не робила уколи краси заради пухких губ, хоч їй не вірять навіть деякі друзі. Дівчину бісять буллінг, агресія і заздрість, а ще вона ненавидить коронавірус, про що не раз говорила у своїх постах, дотримуючись самоізоляції разом з чоловіком Володимиром Дантесом. У більшості випадків Надя демонструє кадри з ідеальною зачискою, однак догляд за волоссям дається співачці не так і легко. Дорофєєва випробувала на собі безліч масок, ампул, рідко сушить волосся феном.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також артистка заговорила про гармонію з собою. Раніше, здавалося б, така впевнена на перший погляд красуня Надя, зізнавалася, що у неї маса комплексів, але вона вчиться від них позбавлятися. Дружина Дантеса практикує розслаблення, оточує себе лише людьми, з якими їй комфортно і присвячує багато часу улюбленій справі.

Надя Дорофєєва згадала і про домагання в соцмережах. Співачці не раз надсилали відверті фото оголених інтимних частин тіла в особисті повідомлення. Тепер же зірка зазначила, що такого ажіотажу немає і пожартувала, що це навіть образливо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.