Як відомо, телеведуча з "Нового Каналу" та кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь нарешті змогла виконати мрію свого дитинства. Так, нещодавно у знаменитості з'явилася собака породи французький бульдог, яку вона назвала Сарою, і тепер безмежно щаслива, бо не розлучається з новою подругою ні на хвилину.

А вже нещодавно зірка "Аферистів в мережі" оприлюднила нове фото зі своєю чотирилапою улюбленицею. Відтак, на фото, яке зроблене в салоні автомобіля, видно, як Сара, яка була одягнена в червону кофтину та мала принт восьминога, заснула просто на ногах Лебідь. Щоправда, зробила вона це доволі кумедно: голову вона розмістила між ногами знаменитості, а передніми лапами обійняла ліву ногу.

Фото з допису

"По-моєму, Сара - в масці", - коротко та лаконічно підписала фото знаменитість.

Варто зауважити, що користувачам таке миле фото сподобалися – про це свідчать сотні лайків, а також коментарі стосовно того, що вони раді за телеведучу, яка зуміла знайти собі таку подругу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Фото з допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Розенка станцювала з пакетом на голові у новому шоу.

Як повідомляв Знай. ua, подружка нареченої Розенка полізла між ніг екс-міністру і показала сіднички.

Також Знай. ua писав, що наречена Розенка нарешті здійснила мрію українців.