Як відомо, знамениті артистки, співачки та моделі люблять вражати публіку своїми зухвалими фотосесіями. До того ж, вони не бояться показувати себе в досить провокаційних образах. Вагітні зірки воліють увічнити своє положення не тільки в розкішних нарядах, але й в одній білизні або без нього. Пропонуємо топ-знімки знаменитостей, що знялися вагітними в нижній білизні.

Так, відносно недавно дружина 62-річного актора Алека Болдуіна, 36-річна Хіларія Болдуін, вирішила продемонструвати своє положення. Жінка заявила, що чекає вже на п'яту дитину. Раніше вона також неодноразово ділилась вагітними селфі в одній білизні. На цей раз, Хіларія сфотографувалася у ванній і повідомила про терміни своєї вагітності.

Хіларія Болдуін, скріншот Instagram

Також Хлої Кардашьян захотіла поділитися яскравими кадрами вагітності оригінальним чином. На фото дівчина зображена в сміливому образі, причому звернулася за стильними кадрами до Саші Самсонової, яка не вперше працює з сімейством Кардашьян.

Хлої Кардашьян, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відома співачка Світлана Лобода під час вагітності не раз знімалася оголеною, в білизна і купальники для модних журналів. Відзначається, що на останніх термінах вагітності Тільдою, знаменитість навіть знімала свій кліп "Суперзірка", а промо-ролик став справжнім хітом.

Світлана Лобода, скріншот Instagram

Світлана Тарабарова теж знялася в незвичайній фотосесії спеціально для того, щоб оголосити про те, що вона очікує другого маляти. Також знаменитість приховала від шанувальників стать дитини, але поділилася про свої почуття і переживання з цього приводу.

Світлана Тарабарова, скріншот Instagram

Відома українська співачка Тіна Кароль вважається іконою стилю і вірні шанувальники обожнюють артистку за її любов до витончених, і в той же час не вульгарним, фотосесіям. Найбільш інтимною фотосесією стала зйомка для журналу, в якій Кароль в одній білизні показала свій щасливий період у житті.

Тіна Кароль, Viva

Тіна Кароль, Viva

А от Кеті Перрі та Орландо Блум розповіли про важливої новини пишно і химерно. На початку березня знаменитість представила кліп, в якому заспівала дуже зворушливу пісню підлогу назвою "Never Worn white" і засвітила свою вагітність.

Кеті Перрі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "Міс Тернопіль" стала мамою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вагітна колишня партнерка Остапчука розкрила ім'я дитини.

Також "Знай.ua" писав, що вагітна Джамала видала правила ідеального макіяжу.