Відома українська співачка, тренер програми "Голос Країни" Тіна Кароль активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, на радість численним фанатам. Там не менш шанувальники співачки не баряться і не розкидаються можливостями опублікувати унікальні кадри в мережі, які ще ніхто не бачив.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фан-сторінці Тіни в мережі Instagram storiestina.

Шанувальники не підписали нову публікацію. На зображених кадрах можна побачити Тіну в загадковому настрої на фоні палаючого багаття. Швидше за все зірка відпочивала десь в заміській резиденції. Тіна присіла біля вогнища і мовчки стала позувати перед слефі-камерою. У мережі активно гуляють чутки про її роман з відомим молдавським співаком Данам Баланом. Саме тому можна припустити, що співачка проводила цей вечір не на самоті.

Також варто нагадати нашим читачам, що знаменитості вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка не коментує ці чутки, фоловери як і раніше сперечаються що це — метод для залучення уваги до проєкту "Голос" чи щирі почуття. Так, артисти все частіше виступають дуетом, а у фіналі шоу виконали пісню "Пам'ятаєш", яка відразу стала хітом і всього за 4 дні набрала майже 3 млн. рекордних переглядів на YouTube. А всього за пару місяців цифра переглядів встигла перевалити за 8 мільйонів, що стало справжнім приводом для гордості багатьох фанатів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, оголений "чупа-чупс" Лободи, Кароль і Тарабарової - вагітні животики, які не гріх і показати.

Як повідомляв Знай.uа роман Тіни Кароль і Дана Балана зробив парочку мільйонерами.

Знай.uа писав, Тіна Кароль згорнулася клубочком і показала, як вміститись у валізу.