Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото та відео з нареченою, але в цей раз показав стильний знімок, на якому позує без Даші.

Як видно, Добринін відображений у світлій кімнаті, він зручно сидить в кріслі, дивиться в камеру і посміхається. Перед камерою "холостяк" з'явився в синіх джинсах і білій футболці, поверх якої накинув синій піджак. У підписі до фотографії Микита підкинув шанувальникам кілька ідей, як підняти собі настрій. За його словами, не тільки спорт і прогулянки на свіжому повітрі можуть подарувати позитивні емоції.

"Є інші, може і дивні ідеї, як підняти настрій самим несподіваним чином. Дивитися сумне кіно: «Хатіко: найвірніший друг», «Зелена миля», можна і «Армагеддон». Є червоне м'ясо (я ж попереджав, що способи будуть несподівані). Читав, після одного експерименту було виявлено, що люди, які їли приблизно 120 грамів м'яса чотири рази на тиждень, відчували себе більш щасливими і задоволеними життям. Бійка. Цьому є просте пояснення: прояв агресії наш мозок ставить в один ряд з сексом, характеризуючи його як джерело задоволення. Прокотися на метро. Після карантину це найкращий засіб, щоб не стояти в пробках", - написав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще