Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила досить пікантний ролик з сауни, зізнавшись, що вони з чоловіком Тарзаном відрили банний сезон. Так, артистка позувала абсолютно без макіяжу лише в рушнику, прикрившись масивним віником.

Варто відзначити, що крім Наташі Корольової лазню обожнює і скандальна російська балерина Анастасія Волочкова. У жінки на території маєтку є і дерев'яна сауна, і турецький хамам, і навіть крижана купіль, звідки зірка викладає провокаційні знімки без одягу.

Відкрили Банний сезон !!! поділилася радістю Корольова

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "З віком така поведінка стає смішною🙌", "Наталя,вам би в кіно зніматися.Ви така експресивна.Стільки енергії!", "Копія мама люда жах як схожі", "Натаха де діла свого тарзана, спинку потерти", "Натулька красотулька, обожнюю тебе, символ моєї юності💋💋💋", "Бабуся Наташа))", "Постаріла", "Лаври Волочкової не дають спокою?баня,віник,а де шпагат?😂😂😂".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.