Пандемія коронавіруса і карантин внесли зміни в звичне життя не тільки звичайних людей, але і артистів. Так, студії "Квартал 95" довелося скасувати або перенести багато концертів та зйомок. Однак, гумористи-кварталівці не сумують і знайшли можливість радувати глядачів концертами, правда без публіки в залі. Так, кварталівці вже випустили кілька таких концертів, і вже зняли новий. Так, на сторінці "Кварталу 95" в Instagram нещодавно показали яскравий анонс нового випуску, в якому Олена Кравець заговорила українською мовою.

У ролику можна побачити цікаву сцену, пов'язану з карантином, Кошовий і Кравець грають подружню пару. У цій репризі актриса говорить українською мовою, хоча далі вона починає співати, але вже російською. У підписі до відео говориться: "Друзі, нічого не плануйте на вечір суботи. Нові жарті, незвичайні образи і зіркові гості будуть чекати вас у прем'єрному "Вечірньому Кварталі" 13 червня о 20:15 на 1+1!". Фани в захваті від нового дебюту, глядачі вже з нетерпінням чекають нового концерту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у "95 Кварталі" видали сімейний секрет Степана Казаніна – нікого не залишить байдужим.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кошовий з "Кварталу 95" з дружиною на карантині дійшли до краю.

Також портал "Знай.ua" писав, що після відходу Зеленського з "Кварталу 95" улюблене шоу українців перекроїли.