Відомий виконавець і Народний артист України 54-річний Віктор Павлік, який нещодавно оскандалився своїм романом з молодою асистенткою, таки одружився з нею. Артист опублікував у своєму Facebook трепетні фото з 25-річної коханої Катериною Реп'яховою.

На знімках, які показав Павлік, вони з новоспеченою дружиною відображені у весільних нарядах. На ньому стильний чорний костюм з білою сорочкою, а на нареченій біле мереживне плаття, яке гарно лягло по фігурі.

На одному з кадрів Катерина ніжно обіймає чоловіка ззаду. В підписи до фотографій Віктор Павлік написав: "Дякую всім за привітання. Костюм від Hellmann Collection Kiev".

Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію артиста, вітаючи його з такою важливою подією, багато хто захоплюються тим, як виконавець погарнішав поруч з молодою дружиною.

Дякую всім за привітання. Костюм від Hellmann Collection Kiev 🙏❤️

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Geplaatst door Віктор Павлік op Woensdag 10 juni 2020

Скрін поста Реп'яхової

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, кохана Віктора Павліка збентежила визнанням про весілля.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Павліка підлила масла в вогонь в чутки про весілля.

Також портал "Знай.ua" писав, що Віктор Павлік розсекретив деталі майбутнього весілля з молоденькою коханої.