Український музикант Віктор Павлік 29 травня одружився на 25-річної концертному директора Катерині Репяховой. Спочатку вони планували одружитися 10 червня, однак свої корективи вніс карантин.

Святкування вони перенесли на серпень, а ось розписалися скромно і вдвох, а потім поїхали на весільну фотосесію. Четверта дружина Павлика зізналася, що їй сподобався такий формат у відсутності осіб без суєти.

Після весільної зйомки Віктор і Катерина дали відверте інтерв'ю програмі "Пряме запитання" на YouTube, в якому розповіли подробиці відносин. Репяхова зробила відверте зізнання – виявляється, вступити в законний шлюб співакові запропонувала саме вона.

Катя Реп'яхова і Віктор Павлік, фото: Instagram/repyahovakate
Катя Реп'яхова і Віктор Павлік, фото: Instagram/repyahovakate

Кільце Павлик подарував Каті ще в 2016 році, проте весілля відбулося лише в 2020 році. Дівчина вирішила взяти ініціативу в свої руки і зіграти весілля на річницю їх відносин.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Молодята запевняють, що пропозиція про одруження сталося само собою, однак ініціатором укладення шлюбу все ж була 25-річна обраниця музиканта.

"Я дуже здивувалася. Я зрозуміла, що він до цього морально готовий, хоча ми це навіть обговорювали... Він мене не запрошував в шлюб. Шлюб Віктора запросила я", – зізналася Катерина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Віктор Павлік одружився на своїй концертній директора

Як повідомляв Знай. ua, наречена Віктора Павліка видала їх інтимні секретики.

Також Знай. ua писав, що Віктор Павлік ексклюзивно про те, як відгуляє весілля і чому не покличе зіркових колег.