Популярна українська співачка Тіна Кароль виконає роль у другому сезоні комедійного серіалу "Великі Вуйки". Актор і креативний продюсер проекту Юрій Горбунов розповів, що в новому сезоні, крім вже відомих та улюблених героїв, глядачів чекає і поява нових, ролі яких, зокрема, втілять на екрані найпопулярніші зірки українського шоубізнесу.

Однією з актрис з серіал про пригоди гуцулів Івана Петрука, Василя Микитюка, Штефка та Боді стала Тіна Карль.

На перших фото зі знімального майданчика артистка постає в жіночних і спокусливих образах.

Тіна Кароль, фото: прес-служба 1+1
Тіна Кароль, фото: прес-служба 1+1

"Перші знімальні дні в серіалі випали на даний початок літа. Сонце, друзі-колеги і творча атмосфера - це те, чого так не вистачало під час карантину. Творча група дотримується норм адаптивного карантину, тому на майданчику не так багато акторів, як зазвичай, але робота і жарти кожного з команди заряджають гарним настроєм, - ділиться враженнями від участі в комедійному проекті Тіна Кароль. - Ми з Юрою Горбуновим зросли в Івано-Франківській області і вже давно дружимо, у нас багато спільного. Тому на майданчику "Великих Вуйок" я відчуваю себе, ніби в колі сім'ї"

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Серіал "Великі Вуйки", фото: прес-служба 1+1
Серіал "Великі Вуйки", фото: прес-служба 1+1

Яку саме роль виконує Тіна Кароль, стане відомо пізніше. А поки Юрій Горбунов інтригує новими сюжетними поворотами і любовною лінією в серіалі:

"У другому сезоні вуйки повертаються зі столиці в рідне село, де, завдяки їх гуцульської наполегливості і прагнення до справедливості, нарешті проклали дорогу. А за нею - один іноземний інвестор побудував готель. Жителі Великих Вуйок мріють, що ось-ось забудуть про безробіття, а село взагалі стане престижним курортом. І з цього моменту починаються нові пригоди наших героїв. Мій персонаж Іван і його обраниця Галина (Надія Мейхер) тепер створюють свою сім'ю у Великих Вуйках. Мешканка столиці звикає до умов в селі і не залишає спроб змінити Івана. А якою буде доля стосунків закоханих, дивіться вже після прем'єри".

Тіна Кароль, фото: прес-служба 1+1
Тіна Кароль, фото: прес-служба 1+1

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль засвітила помолоділе обличчя без макіяжу.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль у "шкірі змії" дозволила розглянути вигини тіла не тільки Балану.

Також Знай. ua писав, що Кароль повисла в повітрі і кинула око на лаври Волочкової.