Сенсаційна українська рэперша Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, показавши, чим займається вдома. Так, артистка заінтригувала майбутньою новинкою, проте поки не видала, що конкретно готує для фоловерів. Красуня лише виставила коротеньке веселе відео, на якому за допомогою фільтрів "поклала" своє обличчя в банку і розбила на безліч облич поменше.

Збираю ідеї до купи, готую дещо цікаве😏 ⠀ Став лайк, якшо чекаєш новенького🔥 поділилася думками Олена

Фолловери не пройшли повз: "З цього можна класний біт нарізати🤔", "Ти мене не маринуй 😎", "🔥обожнюю і чекаю 😍🔥", "Чекаю вже", "чекаєм 🔥", "Ідеал😂", "Закочування на зиму😅😅пару рим на чорний день😁", "Класнюча!!!!Обожнюю тебе!!!".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Alyona Alyona показала трепетний колаж, повторивши милий кадр з дитинства. На знімку ще маленька красуня сиділа на стільці, обіймаючи пластмасового їжачка в капелюсі, а подорослішавши, змінила їжака на плюшеву качечку. До речі, таким чином Альона привітала всіх з Днем дитини 1 червня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше