Актриса фільмів для дорослих Олена Беркова втратила дитину після того, як остаточно розлучилася з чоловіком. Подробиці повідомляє СтарХит.

Олена провела у лікарні майже тиждень. Спочатку вона скаржилася на своє погане самопочуття з-за стресу і вирішила поберегти своє здоров'я і майбутнього малюка. Проте все виявилося гірше, ніж думала жінка.

"Олена втратила малюка, — поділилися зі "СтарХитом" співробітники установи. — Трапився викидень"

Здоров'я Олени погіршилася по ряду особистих причин. В тому числі це було розставання з чоловіком, суди з телеканалами і навіть конфіскація машини.

Олена Беркова
Олена Беркова

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Вони намагалися врятувати стосунки — кажуть друзі пари. — Сходилися, потім знову роз'їжджалися по різних квартирах. На жаль, їм не вдалося...Саша просто-напросто поїхав в Індію", – розповіли друзі пари.

Її піар-директор Макс Клименко розповів, як себе почуває Олена.

"Олена приходить у себе, відпочиває за містом. Відволіктися від важкого удару допомагає син Женя, з яким вона проводить весь свій час...На жаль, так, відносини з Сашею у Олени припинені. Їх роман був яскравим, емоційним, пристрасним. Але несподівано любов пройшла, зруйнувалася. Ми не в курсі, чим займається Олександр в Індії, Олена обірвала з ним всіляке спілкування, не стала чекати його повернення», — заявив чоловік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "полунички" Беркова екстрено госпіталізована.

Як повідомляв Знай. ua, зірка "дому 2" Беркова вирішила похвалитися "мультиоргазмом" всьому світу.

Також Знай. ua писав, що у госпіталізованої Беркової проблеми з мозком.