Даша Ульянова – переможниця десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Однак стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Зате модель отримала свою порцію слави і тисячі нових підписників в Instagram, яких тепер часто радує різними публікаціями.

Цього разу Даша присвятила публікацію всім дівчатам, які "себе не люблять, які соромляться свого зображення в дзеркалі". Холостячка також анонсувала власний марафон "Шпагат за 30 днів".

"Присвячується усім дівчатам, які себе не люблять, які соромляться свого зображення в дзеркалі, які постійно починають з понеділка, які не задоволені своєю зовнішністю і вагою.

Дівчатка, я з вами, я така сама, а ці дві фотографії – тому доказ. Я теж себе не любила, не приймала, комплексувала, заїдала певні життєві негаразди. Більш того, в один момент у моєму житті стало так багато спорту, що мене від нього вже вернуло.

Даша Ульянова до і після схуднення
Даша Ульянова до і після схуднення / Фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Банально, але важливо любити себе в будь-якій вазі. Саме з внутрішніх установок починаються зовнішні зміни. Але! Якщо вага, дійсно, зайва, шкодить вашому здоров'ю та самопочуттю, то це вже проблема. А проблемі важливо глянути в обличчя і чітко усвідомлювати, чого ви хочете і як хочете виглядати. Ваш спосіб життя, харчування, гармонія з собою відображаються у вашій зовнішності. Ми, дійсно, маємо те тіло, на яке заслуговуємо. І якщо ви вже зважилися скинути тих 5 кг, то не починайте з понеділка, почніть зараз.

Нагадую, що скоро старт мого марафону "Шпагат за 30 днів", де основний напрямок – здоровий спосіб життя, красива розтяжка, гнучкість і тіло вашої мрії", - написала Даша.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша згадала особливий момент з холостяком Максом – "Дуже вдячна і шалено люблю".

Як повідомляв портал Знай.uа, переможниця "Холостяка" Даша зізналася, на що готова заради краси.

Також портал Знай.uа писав, що холостяк Макс емоційно звернувся до фанаток після секс-скандалу: "Я не хочу цього".