Співачка з українським корінням Наташа Корольова вперше за довгий час дала інтерв'ю українським журналістам. У шоу Слава+ епатажна артистка розповіла про своє ставлення до зрад і відносини з Володимиром Зеленським.

Вона зізналася, що спокійно ставиться до зрад і не виключає цього в шлюбі.

"Чоловіки за своєю суттю мисливці і щоб бути в тонусі вони повинні полювати... Жінці ближче бути берегинею вогнища, так по природі закладено. Але ми всі, безумовно, різні... У нас у всіх різний гормональний фон. І що робити вродливій і молодій жінці, яка любить цю справу?", - вважає Корольова.

Наташа Корольова, скріншот з відео
Наташа Корольова, скріншот з відео

Наташа також поділилася спогадами про творчі відносини з президентом України. Виявилося, що колись на знімальному майданчику Володимир Зеленський під час виступу поправив співачці спідницю.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я знімалася у "Вечірньому Києві" і у нас там була така мізансцена. У мене була дуже вузька сукня і я сиділа довго, а потім коли встала, спідниця пішла вгору... І якось так воно все логічно лягло і я кажу: "Володя, поправ мені, будь-ласка, спідничку"", - сказала знаменитість.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Наташі Корольової стався викидень – "Лежала трупом".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова показала свою сестричку з дуже важкою долею – вона теж співачка.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова лише в рушнику зазіхнула на "банну" славу Волочкової.