Колишня кохана Козловського, і ведуча успішного проекту "Ходять чутки" Рамін Есхакзай для багатьох є прикладом для наслідування, зокрема є еталоном ідеального зовнішнього вигляду. Але тільки недавно дівчина зізналася в тому, що все життя бореться за свою струнку фігуру, а виною всьому - серйозна харчова залежність.

"Від цієї проблеми неможливо позбутися раз і назавжди! З нею потрібно навчитися зживатися і "домовлятися". Тільки в свої 27 я зрозуміла це завдяки допомозі психолога і моєї близької подруги Олени. Допомагає тільки комплексна робота над собою, над усіма сферами життя і прийняття себе будь-якою!", – зізнається Раміна.

Раміна з подругою

Окрім цього дівчина розповіла, що планує створити марафон на тему "Свобода від харчової залежності". Разом з Оленою Шершньовою вони зібрали найефективніші психологічні техніки, розробили унікальну програму - і тепер готові нею поділитися з усіма охочими.

"Ми робимо це для того, щоб кожна дівчина могла, не виходячи з дому, налагодити взаємини з їжею, а головне - з собою", - підкреслює Олена.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що екс-наречена Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру

Також портал "Знай.uа" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.