13 червня на "1+1" покажуть новий випуск гумористичного шоу "Вечірній Квартал". Одним з найяскравіших номерів концерту стане постановка за участю прими-балерини Катерини Кухар. Суддя проекту "Танці з зірками" разом зі своїм чоловіком Олександром Стояновим перевтілиться на сцені в пампушку.

Кухар буде в ролі самої себе, але в новому образі. Так, глядачі побачать, як би могла виглядати балерина після закінчення карантину, якщо б не стримувала свій апетит і забула про тренування.

Катерина Кухар, фото прес-служба "Квартал 95"
Катерина Кухар, фото прес-служба "Квартал 95"

На створення костюма для Кухар у стилістів було витрачено 10 метрів синтепону, а робота над образом тривала 5 днів.

Також відбудеться довгоочікувана прем'єра дуету Сергія Бабкіна та Олени Кравець. Артисти виконають композицію під назвою "Спалах".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Олена Кравець, фото Квартал 95
Олена Кравець, фото Квартал 95

Сергій Бабкін, фото Квартал 95
Сергій Бабкін, фото Квартал 95

У суботньому випуску покажуть політичну версію "Школи доктора Комаровського". В ній олігарх розповість про симптоми основних політичних захворювань: "Ківанізм… Все як у підлітків, тільки на людях і під час роботи".

Олена Кравець, Юрій Крапов, Євген Кошовий, фото "Квартал 95"
Олена Кравець, Юрій Крапов, Євген Кошовий, фото "Квартал 95"

Актори "Кварталу 95" покажуть нову інтерпретацію пісні Андрія Макаревича "Він був старший за неї...". У цьому скетчі подружня пара у виконанні Кравець і Кошового пред'являтимуть особисті претензії, з якими вони зіткнулися на самоізоляції. Причому їх сімейні розборки будуть проходити просто на прийомі у психолога.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" перетворилася на дівчину за викликом.

Як повідомляв портал Знай.uа, в "95 Кварталі" змусили Олену Кравець щебетати українською мовою.

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач із "Квартал 95" показав, як рятується від спеки.