Популярний турецький актор, учасник конкурсів Туреччини і "Краща модель світу" в 2002 році, Киванч Татлитуг активно займається власною Instagram-сторінкою і частенько радує мільйонну армію шанувальників різноманітними фотографіями і відео.

В новому фото турецький Бред Пітт, як його називають шанувальниці, опублікував фотографію зі своїм маленьким псом. Про це стало відомо завдяки новій публікації Кыванча в мережі Instagram.

Раніше він публікував фото з дорослим американським стафордшир-тер'єром, а на цей раз на знімку позує зі щеням цієї ж породи, який за забарвленням дуже схожий на дорослу собаку актора.

Шанувальники тут же взялися коментувати нову публікацію і засипали зірку компліментами. В основному фанатки висловлювали своє захоплення через емодзі сердечок.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше 36-річний красень, якого вважають турецьким Бред Піттом, розмістив зворушливе фото зі своєю дружиною, модельєром Башак Дизер, на якій він одружився в 2016 році. До цього пара кілька років жила разом, причому натовп фанаток актора весь час дивувалася, що він знайшов у звичайній і нічим не примітною Башак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка турецьких серіалів підкорив своїм.

Як повідомляв Знай. ua, турецький красень Кыванч Татлытуг показав свого звіра, з мокрим носиком.

Також Знай. ua писав, що турецький красень Кыванч Татлытуг захопив жінку в полон обіймів прямо біля бару.