Американська актриса Шерон Стоун продовжує шокувати своїх фанатів подробицями інцидентів зі свого життя. Під час інтерв'ю для Бретта Гольдштейна актриса пригадала про самому несподіваному ударі в своєму житті – ударі блискавки.

Шерон згадала про те, як її вдарила блискавка. Виявилося, що це відбулося під час того, коли вона вирішила набрати води з крана і саме в цей час блискавка вдарила прямо в колодязь.

Актриса розповіла, що її від удару відкинуло майже через всю кухню. Шерон вдарилася об холодильник і довгий час лежала на підлозі, поки її не помітила мама і викликала лікарів.

Шерон Стоун, скріншот з відео
Шерон Стоун, скріншот з відео

Стоун лежала в лікарні майже два тижні. Причиною стало те, що її тіло зберігало заряд від блискавки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Актриса також розповіла про те, що в 2000 році пережила інсульт. Тоді вона 4 дні ходила з неймовірними головними болями і на 9 день у неї діагностували крововилив у мозок і їй тут же провели термінове хірургічне втручання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шерон Стоун визнана "міжнародної іконою".

Як повідомляв Знай. ua, Шерон Стоун показала гімнастику для зміцнення легенів.

Також Знай. ua писав, що зірка "Основного інстинкту" Шерон Стоун заблокували в додатку для знайомств.