Соня Євдокименко – внучка легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і в цей раз Соня показала неймовірно милі фото, на яких позує в ніжному образі.

Як видно, дівчина зображена за роботою, вона сидить за столом перед ноутбуком і блокнотами з ручками. На ній модна блакитна сорочка, волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Соня написала: "Поговоріть з собою так само, як з тим, кого любите. Слова мають силу. Вони формують наші уявлення, які формують наші переконання і визначають нашу поведінку. Кожен день ми з вами робимо свідомий вибір, який змінює енергію, яку ми зберігаємо, хоча часто не звертаємо уваги на слова, які ми говоримо, читаємо і піддаємо себе. Пам'ятайте, що ваше тіло чує все, що говорить ваш розум. У вас є повний потенціал для створення бажаних реалій. Посміхайтеся і будьте ласкаві до себе. Любов, - З". Фолловери дівчата не пройшли повз і почали активно засипати її компліментами, захоплюючись цими милими фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.