Переможниця романтичного шоу "Холостяк-10" Дарина Ульянова зізналася, що раніше була повненькою і навіть показала своє фото до схуднення. Відповідний знімок вона опублікувала в Instagram.

Виявилося, що майстер спорту з художньої гімнастики мала проблеми із зайвою вагою. Ульянова поділилася думками щодо сприйняття власного тіла.

"Присвячується усім дівчатам, які себе не люблять, які соромляться свого зображення в дзеркалі, які постійно починають з понеділка, які не задоволені своєю зовнішністю і вагою. Дівчатка, я з вами, я така ж, а ці дві фотографії – тому доказ. Я теж себе не любила, не брала, комплексувала, заїдала певні життєві негаразди. Більш того, в один момент у моєму житті стало так багато спорту, що мене від нього вже воротило", – зізналася Ульянова.

Багатьом українцям Даша запам'яталася завдяки яскравій зовнішності – довгим волоссям і пухким губам. Проте дівчина не завжди була такою. На Instagram-сторінці "Холостяка" з'явилася публікація, на якій видно, як раніше виглядала колишня кохана Макса.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"А де губи поділися", "Та вже Даша до збільшення губ і зараз взагалі 2 різні людини😣", "А мені тут більше подобається, нормальні губи, більш якась ніжна і натуральна!", "Інша людина🎀", - написали в коментарях шанувальники реаліті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша з "Холостяка" розкрила інтимні секретики.

Як повідомляв Знай. ua, нова "Холостячка" Ксенія Мішина оголила стрункі ніжки в ковбойському фотосесії.

Також Знай. ua писав, що "Холостяк" Добринін показав весільне відео з Квитковой і поділився секретами щасливих відносин