Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати на публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість завела ще й акаунт у популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, де часто радувала шанувальників гарячими танцями і кумедними пародіями.

У цей раз Гросу записала гумористичне відео спільно зі своїм другом, російським актором Романом Полянським. У сценці дівчина постала спокусливою школяркою, яка сидить поруч з учителем.

"Чи закохувалися ви колись в свого вчителя?🙈😳🤪@roman_polianskiy Роман Володимирович у шоці з учениці..або з #тікток 🙈😂", - підписала смішне відео Аліна.

До речі, за пару годин ролик набрав десятки тисяч переглядів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу заінтригувала шанувальників новинкою, про яку замовчувала до останнього – кліпом на пісню "Голий король", виконаної французькою мовою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу перевтілилася в Харлі Квінн – суперзлодійку і антигероя всесвіту DC Comics.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу порадувала фанатів новими фотографіями в спокусливому образі.