Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала декілька кадрів зі зйомок серіалу, в якому зіграла роль поліцейської.

Як видно, Христина з'явилася перед камерою у формі поліцейського – на ній сорочка, штани, колготки, вовняний жилет, жакет і інші вбрання, і все це, за словами актриси, в 30-градусну спеку, коли і проходили зйомки. Для ролі актрисі трохи змінили зачіску, а на одному з фото вона взагалі сидить заплакана і засмучена. У підписі до публікації Асмус розповіла про новому серіалі. "Ми знімали серіал "Герой за викликом" 2 роки тому. В 30-градусну спеку я була в сорочці, брюках, колготках, вовняної жилетці, вовна, плащі та шарфі. За сюжетом ж, природно, осінь. А форму, до речі, нам шили в ательє, яке шиє Слідчому комітету", - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.