Днями у соцмережах прогриміла новина про смертельну ДТП, яку влаштував п'яний російський актор Михайло Єфремов. Винуватця поки замкнули на домашній арешт, а багато його колег-артистів почали висловлювати свою думку з приводу того, що сталося – одні стали на захист актора, а інші засуджують п'яну аварію.

Зміни відбулися і всередині родини Єфремова, так, наприклад, дівчина сина актора відмовилася від святкової вечірки в честь свого дня народження через те, що сталося. Про своє рішення скасувати святкування Маша Івакова повідомила у своєму Instagram-сторіс. Дівчина написала: "Останній тиждень був складним, завтра у мене день народження. Збираюся з думками, хоч якісь підсумки треба підвести. І вперше за багато років не буде гучної вечірки. Буду на природі в треніках тусити". Варто відзначити, що син актора Микита Єфремов з моменту ДТП мовчить в соцмережах, знайомі кажуть, син сильно переживає те, що сталося з батьком.

Пост Івакової в Instagram-сторіс
Пост Івакової в Instagram-сторіс

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ДТП з Михайлом Єфремовим — постраждалий водій помер, акторові загрожує великий термін.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що актор Михайло Єфремов влаштував страшну аварію в центрі Москви.

Також портал "Знай.ua" писав, що дочка Михайла Єфремова заявила про свою орієнтацію і готова втекти з Росії.