Син російського актора Михайла Єфремова Микита вперше прокоментував смертельну ДТП за участю батька, яка сталася 8 червня.

На своїй сторінці в Instagram хлопець висловив співчуття родині загиблого Сергія Захарова і побажав батьку мужньо пройти уготовані долею випробування.

"Висловлюю свої співчуття родині Сергія Захарова. Всім, кого торкнулася ця трагедія, бажаю мужності і сил пройти всі випробування", - написав Єфремов-молодший.

Микита також зізнався в любові до свого батька і висловив надію, що той гідно прийме всі наслідки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

ДТП за участю Єфремова відбулася 8 червня. Автомобіль актора врізався в фургон Lada, водій якого помер у лікарні від отриманих травм. Пізніше експертиза підтвердила, що у момент аварії Єфремов був п'яний.

Йому загрожує звинувачення по частині 4 статті 264 КК, яка передбачає для винуватця аварії від 5 до 12 років позбавлення волі. Як відомо, Таганський суд відправив Єфремова під домашній арешт.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, синові Єфремова довелося відмовитися від найголовнішого через смертельну ДТП.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Немає більше Єфремова. Кінець" – актор вибачився перед родиною загиблого, але ті не змогли йому пробачити.

Також портал Знай.uа писав, що Михайло Єфремов намагався накласти на себе руки після і ДТП, яку він влаштував у центрі Москви.