Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, порадувала своїх шанувальників трепетним знімком в Instagram. 7 червня знаменитість і її обранець, хокеїст збірної України Олег Петров, якого красуня ретельно приховувала від чужих очей, зіграли пишне весілля. Святкування пройшло в готелі Fairmont у Києві в теплому колі рідних і близних, після чого новоспечені молодята відправилися в медовий місяць, обравши для цього Карпати.

Красуня вже встигла виставити масу трепетних і романтичних фото з популярного курорту Буковель, де навіть встигла поплавати в басейні одного зі СПА-комплексів. Так, Соня осідлала величезного надувного фламінго, засвітивши фігуру в міні-бікіні.

Honeymoon ☀️ (Медовий місяць) лаконічно підписала Хлябич

Фолловери не пройшли повз: "Фламінго теж стрункі!", "Згадалася пісня рожевого фламінго))", "Солодкого Вам медового місяця.", "В медовий місяць@1_petrov та @sonyakayofficial молодим Бажаю провести час з користю, задоволенням і веселим настроєм. Нехай ваш медовий місяць надихне і наповнить вас новими силами, бадьорістю, енергією, міцним здоров'ям, яскравими враженнями та добрими емоціями."

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко опублікувала розкішне чорно-біле фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки в цікавій локації.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка Sonya Kay вразила шанувальників новими пікантними фото.