Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість завела ще й акаунт у популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, де вже не раз радувала шанувальників гарячими та кумедними пародіями.

Цього разу Аліна показала запальні танці під популярну пісню, а також розповіла про зйомки кліпу на нову пісню під назвою "Голий король".

У короткому ролику співачка з'явилася в красивому комплекті одягу, який оголив її плоский живіт. Співачка кокетливо зав'язала хвостики і мило посміхалася на камеру.

"Після самоізоляції вихідні - не вихідні, а пекло😵 хочеться працювати) у планах, крім усього, запустити зйомку Кліпу на #Голийкороль 🤩 яким би ви хотіли бачити сценарій?) і як взагалі ставитеся до сучасних трендів і модної музики, за типом #еебокалполониксо?))" - написала Гросу.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.