Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками незвичайними фото із ванною, а в підписі до нього задала фанатам питання про те, чим вона там займається.

На знімку Наталія позує у ванній, підсвіченої неоновим синім світлом. На ній довгу білу сукню, поверх якого вона накинула прозорий, наче поліетиленовий плащ. Волосся співачки розпущені і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж, вона і так і сяк крутиться перед камерою. У подпсии до публікації Могилевська написала: "Вибирайте! 1 або 2!? Ваші версії, чим я займаюся у ванній? Ps. Фото @gibshman". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами і відповіді в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".