Професор і головний науковий співробітник Інституту молекулярної біології РАН Петро Чумаков поділився подробицями про новий спосіб лікування онкології. При ньому спеціально підібрані віруси атакують пухлину, повідомляють російські ЗМІ.

За словами Чумакова, дану терапію вирішили не застосовувати до важкохворої російській актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, у якої "намітилася ремісія". Також професор розповів, що до фахівця приїжджав її чоловік, відомий фігурист Петро Чернишов. Він виявився людиною обережною та попросив почекати з таким методом лікування його дружини.

Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube
Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube

Чернишов відзначив, що Заворотнюк стає краще, але, якщо стане зовсім погано, то вони готові вдатися до цього способу лікування. До того ж, він підтвердив, що експерти провели тестування в культурі клітин актриси та знають, який вірус у її випадку може подіяти.

"Настя впевнено йде на поправку, скоро ви її побачите в кіно та на сцені", – повідомив інсайдер Popcake.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Анастасія Заворотнюк, скріншот YouTube
Анастасія Заворотнюк, скріншот YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що сусід Анастасії Заворотнюк розповів про "приворотне зілля" актриси.

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній друг і сусід Жигунова розповів про причини розриву з Заворотнюк.

Також "Знай.ua" писав, що Анна Заворотнюк розповіла, про що мріє на карантині.