Популярна російська співачка Поліна Гагаріна, яка навесні цього року розлучилася зі своїм чоловіком Дмитром Ісхаковим, частенько тішить шанувальників новими яскравими фото в мережі. Влітку Поліні зовсім не нудно, зірка продемонструвала, як приймає сонячні ванни. Також Поліна похвалилася новим басейном.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Поліни Гагаріної в мережі Instahram.

Поліна Гагаріна, скріншот: Instagram
Поліна Гагаріна, скріншот: Instagram

"Загубили мене? Я тууут! Іноді Інста — детокс дуже навіть на користь) "ПОГОДИ" стоять нині надзвичайні! Ми встановили Міюшці басейн побільше, весь день проводимо на веранді, п'ємо лимонади та пісні співаємо! Як у вас справи? Як рятуєтеся від спеки?", - підписала публікацію Поліна Гагаріна.

Також варто нагадати нашим читачам, що в травні 2020 року стало відомо, що розпалася ще одна гарна зіркова пара — Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков. Офіційних коментарів подружжя ще не давало, тільки фотограф сказав журналістам, що на розлучення вони поки не подали. Ісхаков не став спростовувати інформацію про те, що вони з дружиною розлучилися, але заявив, що офіційного розірвання шлюбу у них поки що не було.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Водонаєва розкрила причину розлучень Лорак і Гагаріної.

Як повідомляв Знай.uа прокляте місце - у розлученнях Лорак і Гагаріної знайшли містичний слід.

Знай.uа писав, Гагаріна поцупила чоловіка у Варнави, а доля покарала розлучницю — Самойлова з Джиганом курять в сторонці.