Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість завела ще й акаунт у популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, де вже не раз радувала шанувальників гарячими танцями і забавними пародіями.

На цей раз Аліна приміряла образ ведучої ток-шоу, позуючи лише в чорній сорочці і доповнивши вбрання окулярами. Так, артистка розіграла сценку, порівнявши колишнього коханого з нинішнім і задаючи "колишньому" каверзні питання. Варто відзначити, що Аліна вже рік як одружена з бізнесменом Олександром Комковим.

А як у вашому житті проходило б таке токшоу?))) Кожен новий, звичайно, найкращий? 😏😏😏 або вчитеся на своїх помилках?))

Фолловери не пройшли повз: "Аліна вам треба вести передачу "слабое звено"!🔥😍", "Супер👍 Природжена актриса!", "Смішно вийшло 😂незвично, круто", "Ахахах, так розсмішила ти мене 😁😁 знімай частіше такі відео 😍❤️", "🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣hahahahhahahha просто супер, Аліна ви просто молодець !😅🎀🎀🎀🎀❤️❤️❤️❤️❤️", "Аліночка, Ви дуже талановита 👍 Ви природжена актриса 🔥", "Розумниця! Здорово👍👍".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.