З'явилася інформація, що у відомого російського актора Михайла Єфремова, якого після скандальної смертельної аварії позбавляють роботи, медики діагностували хронічний алкоголізм. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Єфремов, фото з вільних джерел
Єфремов, фото з вільних джерел

Так, цей діагноз означає, що Єфремова можуть позбавити водійських прав довічно. Також зазначається, що до цього російському актору була проведена психіатрична експертиза, в результаті якої його визнали осудним.

"Такий діагноз — вирок для водія, прав з ним можуть позбавити довічно. Про це поліція й має намір клопотати перед судом (краще пізно, ніж ніколи). Напередодні психіатрична експертиза визнала актора осудним", - йдеться в повідомленні.

Михайло Єфремов, скріншот Telegram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Варто також відзначити, що ввечері, 8 червня, Михайло Єфремов спровокував ДТП в центрі Москви. Актор зіткнувся з автомобілем служби доставки продуктів, водій якого помер у лікарні.

На даний момент Михайло Єфремов перебуває під домашнім арештом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина загиблого в аварії з Єфремовим показала, в яких умовах вони жили.

Як повідомляв портал "Знай.ua", адвокат Михайла Єфремова Ельман Пашаєв пояснив, куди так поспішав актор.

Також "Знай.ua" писав, що Домогаров кинувся на захист Михайла Єфремова.