Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість порадувала публіку милими фото з прогулянки, на яких з'явилася в стильному і трохи похмурому образі.

На фотографіях видно, що на прогулянку всупереч карантину, Світлана вийшла в чорному брючному костюмі вільного крою з білими масивними кросівками, а під піджаком видно білосніжну блузку. Її волосся зібране в недбалу зачіску і розпатлане вітром, а на обличчі легкий макіяж, вона дивиться, той не дивиться в камеру. А зображена зірка на тлі красивого заходу поруч з церквою. У підписі до публікації Лобода загадково написала: "Я знаю, що ти там", але не уточнила, кого саме має на увазі. Захоплені шанувальники не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.